رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی ماه اندیمشک دستگیر شدند پزشکیان: با آغوش باز از هر کس که راهکار عملی برای حل مشکلات دارد استقبال می‌کنیم آخرین اخبار ساماندهی نیرو‌های شرکتی پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو

بکارگیری پهپادهای نیروی هوافضای سپاه برای رصد مناطق سیل زده

سخنگوی کل سپاه با اعلام اینکه ۲ بیمارستان صحرایی توسط نیروی زمینی سپاه از طریق حمل هوایی در پلدختر و معمولان برپا شده، گفت: هم زمان نیز پل هوایی برای انتقال اقلام ضروری و تخلیه مردم به نقاط امن ایجاد شده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۶ - ۱۳ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 02
کد خبر: ۷۷۰۸
به گزارش  راهبرد معاصر ، سردار رمضان شریف سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در خصوص آخرین اقدامات سپاه در امدادرسانی به مناطق سیل زده کشور با بیان اینکه در منطقه گلستان حدود 13-14 روز است که مشغول کمک رسانی به مردم هستیم، اظهار داشت: در جریان کمک رسانی به سیل زدگان استان‌های لرستان، خوزستان و کرمانشاه خصوصا لرستان که روز گذشته دچار وضعیت بحرانی شد، همه امکانات سپاه در استان‌های همجوار برای کمک رسانی بسیج شده است.

وی افزود: فرمانده نیروی زمینی سپاه نیز با تدبیر فرمانده کل سپاه در استان لرستان مستقر شده اند و همه امکانات مهندسی، پروازی و یگان های کمک رسانی بسیج و سپاه برای کمک به مردم در روستاها و شهرها به ویژه در پلدختر و معمولان اعزام شده اند.

سردار شریف ادامه داد: امروز تعدادی بالگرد هم به منطقه اعزام شده و علاوه بر امکانات مهندسی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) که در منطقه داشتند، از استان های اصفهان، مرکزی و کرمانشاه هم واحدهایی به کمک سپاه لرستان برای امداد رسانی رفتند.

سردار شریف همچنین از بکارگیری پهپادهای نیروی هوافضای سپاه در رصد، جمع آوری و برداشت اطلاعات از وضعیت مناطق سیل‌زده برای اولین بار خبر داد.

سخنگوی سپاه تاکید کرد: واحدهای مهندسی سپاه در تلاش برای برقراری راه های دسترسی زمینی هستند و هم زمان نیز پل هوایی برای انتقال اقلام ضروری و تخلیه مردم به نقاط امن ایجاد شده است.

وی با اعلام اینکه ۲ بیمارستان صحرایی توسط نیروی زمینی سپاه از طریق حمل هوایی در پلدختر و معمولان برپا شده، گفت: اولویت اول واحدهای سپاه کاهش آلام مردم و جلوگیری از تلفات مردم است.

سردار شریف خاطرنشان کرد: امروز شرایط جویی مساعدتر است و انشاالله تا پایان امروز عملیات اضطراری اسکان و کمک رسانی به پایان خواهد رسید تا به مراحل بعدی که کارهای ترمیمی و کمکی هستند برسیم.
ارسال نظر
آخرین اخبار